Современное развитие страны как эпоха Казахского Ренессанса. Елдің қазіргі дамуы - қазақы ренессанс дәуірі ретінде. - Sultanbaeva, G.; Veliychenko, S. (Herald of Journalism, 2016)
В статье рассматривается значение культуры и духовных ценностей для формирования интеллектуального общества в Казахстане. На основе данных, полученных в результате исследования «Разработка гуманитарных технологий в формировании общественного сознания гражданина интеллектуального общества», определены эффективные способы пропаганды нематериальных ценностей народа Казахстана. Мақалада Қазақстандағы зияткерлік қоғамды қалыптастыруда мәдениеттің және рухани құндылықтардың маңызы қарастырылады. «Зияткерлік қоғам азаматының қоғамдық санасын қалыптастырудағы гуманитарлық технологиялар зерттемесі» тақырыпты ғылыми-зерттеу нәтижесінен алынған деректер негізінде Қазақстан халқының рухани құндылықтарын насихаттаудың тиімді тәсілдері сарапталады.