Функциональные изменения ценностных категорий журналистики как социального института. Әлеуметтік институт ретіндегі журналистикалық құндылықтардың функционалдық өзгерістері. Әлеуметтік институт ретіндегі журналистикалық құндылықтардың функционалдық өзгер - Dudinova, EI (Herald of Journalism, 2016)
Статья посвящена модификации и видоизменению основных функций журналистики в современную эпоху. Автор анализирует философское содержание категорий нравственности и профессиональной морали, преломляющихся в условиях рыночной экономики, духовного кризиса, глобализации. Мақала заманауи журналистиканың басты функцияларының модификациясы мен жалпы өзгерістеріне арналған. Автор, жаһандану үрдісі мен нарықтық экономика жағдайындағы өзгеріске ұшырап жатқан рухани дағдарыс, кәсіби күй-жағдайлардың философиялық мазмұнын талдап-саралайды.