Role of Interactivity in the Communication among the Youth Applied study on Sudanese Online news Site 2012. - OMER Awad, Ibaa Ahmed El- Tigani (Herald of Journalism, 2016)
Роль интерактивной коммуникации среди молодежи, на примере исследования новостных Online материалов 2012 года Судана Это исследование было проведено на примере Интернет-сайтов Судана, где показана роль интерактивной коммуникации среди молодежи в 2012 году. Исследование было проведено на основе материалов Интернет сайтов Судана. Во время исследования было опрошено 140 человек. Жастар арасындағы коммуникациядағы интерактивтіліктің рөлі. 2012 жылғы Судан Online жаңалықтары бойынша жүргізілген зерттеулер материалдары негізінде Бұл зерттеу 2012 жылғы Судандағы Интернет-сайттардың интерактивтілігі мен олардың жастар арасындағы коммуникациядағы рөлін зерттеуге арналған. Зерттеу Судан Интернет-сайттарының материалдары негізінде тарихи және сауалнама әдістері арқылы жүргізілген. Зерттеуге 140 адам қытысты.