Энциклопедиялық басылымдағы редактордың жұмысының ерекшелігі. Особенности работы редактора в энциклопедическом издании. - Lozhnykova, O. P. (Herald of Journalism, 2016)
Мақалада энциклопедиялық басылымдағы редактордың жұмысының ерекшеліктері қаралған, әсіресе «Қазақ энциклопедиясы» басылымында 2012 жылы жарыққа шыққан «Қаныш Сәтпаев» энциклапедиясын атап өтуге болады. «Қаныш Сәтпаев» энциклапедиясы тек мемлекеттік тілде шықты, жақын уақытта орысша және ағылшынша шығатын болады. В статье рассматриваются особенности работы редактора в энциклопедическом издании, в частности над энциклопедией «Каныш Сатпаев», которая в 2012 году вышла в свет в издательстве «Казак энциклопедиясы». Пока энциклопедия «Каныш Сатпаев» вышла только на государственном языке, но в ближайшее время она будет издана на русском и английском.