Ethical and legal issues in journalism of the USA. Этические и юридические проблемы журналистики США. АҚШ журналистикасындағы құқықтық және этикалық мәселелер. - Janabayev, M. (Herald of Journalism, 2016)
Мақалада Америка Құрама Штаттары журналистикасының кейбір этикалық және құқықтық мәселелері туралы ой қозғалған. Қазақстан журналистикасына тәжірибелік және теориялық пайдасы бар қорытындылар жасалынған. В данной публикации рассматриваются отдельные этические и правовые аспекты журналис¬тики Соединенных Штатов Америки. Делаются выводы, представляющие теоретический и практи¬ческий интерес как для казахстанской журналистики, в целом, так и правовой журналистики, в частности.