НУЖЕН ЛИ PR В ОБРАЗОВАНИИ? - Альжанова, Айгерим (Herald of Journalism, 2016)
Қоғаммен байланыс мамандығы Қазақстан бойынша әл-Фараби атындағы Қазақ ұлттық университеттінің журналистика факультетінде ғана оқытылады. Осы мақалада білім саласындағы қоғаммен байланыс немесе PR ерекшеліктері аталып кетеді.