Телевизиялық дискурс жанрының ерекшеліктері - Е.Н., Ормаханова (Herald of Journalism, 2020)
Бұқаралық ақпарат құралдарында пайда болған дискурс – же текші салалардың бірі болып саналады. Аталмыш дискурстың түрі институционалдық және күнделікті қатынасуда кең тараған. Алайда телевизиялық дискурс жеткіліксіз зерттелген сала болып есептеліне ді. Сол себептен бұл зерттеу актуалды болып саналады. Жанрлардың әралуандығы бүгінгі телевизия саласында болып жатқан интерактив тік үдерістердің шынайы көрінісін қамтиды. Мақаланың авторы те левизиялық дискурста пайда болған жаңа жанрларды топтастырады