Ғаламтордағы бизнес жасау жолдары және Web-тің дамуы. - Tasilova, A. A. (Herald of Journalism, 2016)
Мақалада қазіргі ғаламтор ғасырында танымал болғанәлеуметтік желілер және оның коммуникациялыққолданысы мен сол арқылы ақша табу жолдары жазылған.Зерттеу нысанына түрлі желілер алынған. Оның қатарында«You Tube» желісі, 3D ойындары жайлы ақпарат келтіріледі.Web даму арқылы ақпарат алмасу үрдісі кеңінен айтылады.Интернет-бизнес и развитие «Web»В данной статье рассматриваются особенности социальных сетей в качестве бизнеса и мар¬кетинга. В статье приводятся точные цифры, сколько зарабатывают кампании социальных сетей. Автор также исследует развитие Web и 3D игр.