(untitled) (Herald of Journalism, 2015)
Мақалада «New York Times» газетіндегі Қазақстанның имиджі қа лай қалыптасып келе жатқаны талданады. Қазақстан Республикасы ның имиджіне ықпал етуші факторлар қарастырылады. Тәуелсіздік алған жылдан бастап, бүгінге дейінгі оқиғалардың мемлекет имиджі не қалай әсер ететінін автор жанжақты зерттеген. Басылымдағы әр бөлімге Қазақстан жайлы қанша мақала жарияланғанын және оның қандай сипатта болғанын ашып көрсеткен.