(untitled) (Herald of Journalism, 2015)
Мақалада имиджмейкинг заманауи технологияның көрінісі ретін де, коммуникация мен оның үлгілерінің рөлі қарастырылады; есімі елге таныс ғалымдардың зерттеу жұмыстары негізінде имидж және коммуникациялық үлгі арасындағы өзара байланыс зерттеліп жазыл ған. Автор имидж және имиджмейкингтің негізгі жасаушы құралда рын анықтаған.