(untitled) (Herald of Journalism, 2016)
Мақалада Қазақстандағы қоғаммен байланыстың қажеттілігі, оның бүгіні мен болашағы сөз болады. Қазақстандағы қоғаммен бай ланысты бұрынғы КСРО мен бүгінгі ТМД елдері аясында еуропалық үлгілермен салыстыра отырып, қарастырылған.