(untitled) (Herald of Journalism, 2016)
Мақалада америкалық, түркиялық, ресейлік, отандық және ба-тыс зерттеушілерінің еңбектеріне сүйене отырып, қоғаммен байла-ныстың теориялық және методологиялық мәселелері жан-жақты қарастырылған. Қоғаммен байланыс және жарнаманың, сондай-ақ үгіт-насихаттың ұқсастықтары мен айырмашылықтары нақты мысал-дар арқылы көрсетілген. Мақалада автор аталмыш саланың coциoлo-гия, экoнoмикa, құқықтану, мәдениеттану, менеджмент, caяcaт, журнaлиcтикa, әлеуметтaну пәндерімен тікелей бaйлaныcты екенін жеткізеді.