(untitled) (Herald of Journalism, 2016)
Мақалада ақпарат берудің жаңа тәсілі талқыланады. Статистика-лық есептерді, графиктерді, тізімдерді, карталарды, т.б. пайдалана-тын журналистиканың жаңа жанры ретінде Қазақстан медиа нары-ғында дамуы қаралады.