(untitled) (Herald of Journalism, 2016)
Мақалада қазақ афоризмдерінің жай-күйі ақын Қадыр Мырза әлінің афоризмдерімен салыстыра зерттеген. Ақын афоризмдерінің сыр, сипаты, идеялық және көркемдік кестелері синтаксистік сипат-тары жан-жақты қамтылып бағаланады.