(untitled) (Herald of Journalism, 2016)
Бұл мақалада телеарналардан ұсынылып жатқан жарнамалардың жас көрермендерге деген ықпалы жан-жақты сарапталып, олардың жағымсыз әсерлерінің ұлғайып отырғандығы нақты деректер негізін-де талданады.