(untitled) (Herald of Journalism, 2016)
Қазіргі кезеңде ток-шоу рейтингі жоғары бағдарламалардың қатарында, сондықтан оның авторлары белгілі бір аудито-риямен қарым-қатынасты қал^іптастыр^іп, соны сақтауға тырысады. Мұндай мақсатқа көбінесе ток-шоу телекөрермендеріне манипулятивтік әсер арқылы жетуге болады. Кеңес дәуірінің дәстүріне жүгінбейтін заманауи телекурс дамуы келесі тенденцияға бөлінеді: бұл бағдарламалардың негізгі жанрлық ерекшеліктері ретінде қатысушылардың белсенді рөлі есептеледі, бұл белсенділіктің басымдылығы жанжал тудырады. At this stage, talk show host are among the most popular programs, so the authors are interested in supporting and maintaining an audience. To achieve this goal is often used methods of manipulative influence on the talk-show viewers. In the development of modern television, not based on the traditions of the Soviet period, stands next trend in those programs, the main features of the genre which is the active role of participants, this activity was primarily a conflict.