(untitled) (Herald of Journalism, 2015)
Мақалада автор телевидениенің заманауи телеаудиторияға ық палын зерттейді. Автор телекөрерменнің психологиясына әсер етуші факторлар мен реципиент психологиясында орын алып жатқан өз герістерді анықтап, талдайды. Сонымен қатар, зейіннің төмендеуі, анық ойлау қабілетінің нашарлауы және есте сақтау процесінің өзге руі секілді мәселелер талқыланады.