НЕКОТОРЫЕ АСПЕКТЫ ОСВЕЩЕНИЯ ЭКОНОМИКИ В НАЦИОНАЛЬНОЙ ЖУРНАЛИСТИКЕ: ПЕРИОД СТАНОВЛЕНИЯ (Herald of Journalism, 2016)
Автор өз мақаласында алғашқы қазақ публицистерінің ұлттық журналистикадағы экономика проблемаларын жариялаудыңқалыптасуы мен одан әрі дамуына қосқан үлесін талдайды. Қазақ демократиялық баспасөзінің негізін қалаушы Ш.Уәлиханов, Ы.Алтынсарин, Абай, Ә.Бөкейханов және басқалардың қазақтардың өмірі мен еңбегін бейнелеуге арналған кейбір жарияланымдары туралы да айтылады.