Әдебиет және журналистикадағы жанр көрінісі (Herald of Journalism, 2016)
Мақалада «жанр» терминіне жалпы түсінік беріліп, оның мазмұ-ны мен ерекшеліктері қарастырылады. Жанр түсінігінің «журналис-тика» және «әдебиет» саласындығы рөлі, дифференциациясы және сабақтас байланысы зерттеледі. Мақалада әр ғылыми сала жеке-жеке қаралып, анализ жасалады. «Жанр» терминінің көпжақтылығы мен көпмағыналығы талданады. Әр түрлі дәуірдегі көркемдік әдеби туындыларға талдау жасалған. Мақалада әдебиет пен телевидение саласының байланысы айқындалады.