Коммуникативтік біліктілікті қалыптастырудағы ойын түрлерін қолданудың технологиясы (Herald of Journalism, 2016)
Мақалада қазіргі таңдағы коммуникативтік біліктілікті қалыптас тырудағы ойын түрлерін қолданудың технологиясы қарастырылады. Мақала авторлары ойын әдісі арқылы білімгерлердің ағылшын тілінде қарым-қатынас барысында олардың коммуникативтік біліктілігін да мыту әдістемесінің білімгер тілін дамытудағы ұтымдылығын, сабаққа деген қызығушылығын арттыратынын әртүрлі ойындардың логика лық және шығармашылық қабілеттерін жетілдіруге арқау болатынын көрсетеді. Мақала барысында оқытудың жаңа бағыттағы жан-жақты дағдыларды меңгертетін «технология» термині мен шеттілдік ортада әлеуметтік мәдени біліктілікті қалыптастыру қарастырылады.