Қазақстандағы ақпараттық қоғамның қалыптасу сатылары (Herald of Journalism, 2015)
Мақалада Қазақстанның заманауи ақпараттық инфрақұрылымы мен ақпараттық қоғам дамуының ерекшеліктері аталады. Сонымен қатар, Қазақстанның 2015 жылы сандық ақпарат таратуға көшуіне байланысты индустриальдық-инновациялық дамуы туралы ақпарат беріледі. Автор хабар таратудың даму ерекшеліктеріне тоқтала келе, оның ақпараттық қоғамды дамытудағы ерекшеліктерін атап көрсе теді.