(untitled) (Журналистика сериясы, 2020)
Бұл мақалада ғасырлар қойнауынан бастау алған салтдәстүр, өнер, оюөрнек, ойын, яғни, ұлттық құндылықтарды жаңа техноло гия көмегімен жанжақты насихаттау мәселесі қарастырылады. Ұлт тық құндылықтарымыздың электрондық ақпарат құралдарында жан жақты таратылмауына, виртуалдық нарықта дамуына кедергі болып тұрған объективті және субъективті бірнеше себеп бар. Халқымыз дың ұлттық құндылықтарын енді ғаламтор арқылы тарату, насихат тау өзекті мәселеге айналды. Осы материалда көтерілген мәселенің шығу себептері мен оны шешу жолдары қамтылған.