(untitled) (Журналистика сериясы, 2020)
Мақала бүгінгі журналистиканың беделі, қоғамдағы орнын анық тауға арналған зерттеу жайлы жазылған. Осы мәселе бойынша жүр гізілген сараптама нәтижелерін түйіндеу мақалаға негізгі өзек болды. Қоғамдық пікірді зерттеудің нәтижелері Қазақстандағы журналис тиканың беделінің төмендегенін көрсетті. Журналист мамандардың көпшілігінің өз мамандығына деген ынтасы жойылып бара жатқанды ғы, салаға деген сұраныстың аздығы анықталды.