(untitled) (Журналистика сериясы, 2015)
Мақалада Wikinews және Indymedia қызметінің ерекшеліктері шет елдік тәжірибе негізінде қарастырылады. Хабар тарату саласын да Еуропада бұрынғыдай хабар тарату тоқтап, сандық ақпаратқа кө шуіне байланысты, қоғамдық хабар таратуға және өзінің жаңалықтар флагманы мен жеке істер бойынша қызметтер сандық түрге ауысты. Салық немесе лицензия есебінен қоғамдастық ақша төлеген жаңа лықтар қызметі саясаттың «несиелік дағдарысына» ұшырады, бұл жа ңа ғасырдың қатал экономикасына сәйкес тұрақсыздықтың белгісі.