(untitled) (Журналистика сериясы, 2015)
Мақалада полиграфиялық өндірістерге жаңа техникалар мен тех нологияларды енгізу және ұйымдастыру жұмыстарының әдістәсіл дері, маңызы мен мақсаты, кезеңдері мен нысандары жайлы мәселе лер қарастырылды.