(untitled) (Журналистика сериясы, 2016)
Мақалада «Сыр бойы» газетінде жарық көрген хаттар тақырып-тық, тілдік-стилдік тұрғыдан талданады. Сонымен бірге эпистоляр-лық жанр ерекшелігін, зерттеушілер пікірлерін негізге ала отырып, хат жанрындағы туындылардың оқырмандар үшін маңыздылығы нақтыланады. Басылымдағы хат жанрының берілу формасы мен пәр-менділігі мәселесі туралы да ғылыми тұжырымдар жасалады.