(untitled) (Журналистика сериясы, 2016)
Мақалада «Жеті қаған» жырының құрылымдық ерекшеліктері бірсыпыра қазақ эпостарының композициясымен салыстыра зерт-телген. Жырдағы оқиғалардың өрбуі мен дамуына,табиғи тұтастығы-на,тараулар табиғаты мен құрылым қағидаттарына нақтылы деректер мен дәйектер арқылы талдау жасалды. Жырдың көркемдік ерекше-ліктері егжей-тегжейлі қарастырылып, шұрайлы шумақтарындағы қисын мен көркемдік өлшемдерге ғылыми баға берілді.