(untitled) (Журналистика сериясы, 2015)
Журналистік мамандықты меңгеруде тәжірибені молайту жағы басым болу керек екенін өмір көрсетіп отыр. Оқу газеті, оқу телеар-насы, оқу радиостудияларының факультет көлемінде ғана емес, сол жоғары оқу орны көлемінде жұмыс істеп, кәсіби БАҚ өнімдері сияқ-ты күнделікті өнім беріп тұрғанда ғана журналист шыңдалады, кәсіби дағдыланады, соны ары қарай жетілдіру журналистикасы бұрыннан дамыған мемлекеттер баспасөзінен, радиотелевизияларынан үйрену арқылы шыңдалады.