(untitled) (Журналистика сериясы, 2016)
Мақалада Өзбекстанда жиі қолданылатын ақпараттық-коммуникативті баспасөзге арналған шолу материалдар көрсетілген және PR-жанрындағы та^фыптыщ ерекшеліктер сипатталған. The article gives review of materials for press, which often using in informative communication area of Uzbekistan, and characterized the specific features of genres PR-texts.