(untitled) (Журналистика сериясы, 2016)
Мақалада журналистиканың жаңа түрі – NET-журналистика жəне оның пайда болуына тікелей себепші – NET-ойлау жайында сөз қозғалады. Жаңа журналистиканың кемшілігі мен жетістігі айтылып, оның да- муына байланысты мəселелер сарапталады. Жаңаша ойлау принциптері тек қана жеке тұлғаның дамуына тікелей əсерін тигізіп қана қоймай, бүкіл қоғамның қарыштап дамуына да ықпалын тигізіп отырғаны ба- яндалады. В данной статье автор рассказывает об особенностях нового мышления наступившего тысячелетия и возникновении, в этой связи, нового типа журналистики – NET-журналистики. В статье представлен анализ контента новой журналистики, аспекты ее влияния как на общество в целом, так и на отдельную личность. Также приводятся плюсы и минусы нового вида масс-медиа, прогнозируются возможные пути его развития.