(untitled) (Журналистика сериясы, 2018)
Зерттеудің бaсты мaқсaты телевизиядaғы ток-шоу жaнрының қaлыптaсу кезеңдерін қaрaстыру. Ток-шоу жaнрының телевизиялық бaғыттaғы элементтерін тaлдaу. Еліміздің мәдениетінің қaлыптaсуынa ток-шоу бaғдaрлaмaлaрының қосқaн үлесі.