(untitled) (Журналистика сериясы, 2016)
Мақала Қазақстандағы журналистік білім берудің мəселелері мен перспективаларына арналады. Қазіргі кездегі журналистік білім берудің кəсіби біліктілігін көтеру жайлы ұсыныстар айтылады. Статья посвящена проблемам и перспективам журналистского образования в Казахстане. Автор дает рекомендации для улучшения качества журналистского образования в стране.