(untitled) (Журналистика сериясы, 2020)
Мақала БАҚ-тағы еңбек көші-қоны мәселелерін зерттеуге арнал- ған. Автор тақырып бойынша материалдарды талдап көрсетеді. БАҚ- тағы еңбек көші-қонына сараптама жасалып, сондай-ақ еңбек миг- ранттарының келу/кетуге байланысты статистикалары келтірілген.