(untitled) (Журналистика сериясы, 2020)
Мақалада ақпарат берудің жаңа тәсілі талқыланады. Статистика- лық есептерді, графиктерді, тізімдерді, карталарды, т.б. пайдалана- тын журналистиканың жаңа жанры ретінде Қазақстан медиа нары- ғында дамуы қаралады.