(untitled) (Журналистика сериясы, 2020)
Қазақстанның жоғарғы білім беру тәжірибесін зерттеу барысын- да елімізде әлемдік тәжірибемен салыстырғанда қайта құру үдеріс- терінің өте баяу жүргізіліп жатқанын аңғартты. Әлемдегі заманауи жоғары білім беру стандарттарының дамуы АҚШ тәжірибесіне қы- зығушылық танытып, оның болашақ кәсіби мамандарды дайындау әдістері ретінде қолданыс табуға мүмкіндік туғызды.