(untitled) (Журналистика сериясы, 2020)
Мақалада Қазақстанда дипломатия тақырыбын жариялауға тіке- лей қатысы бар баспасөз, радио, теледидар және әлеуметтік жүйе- лер дамуы қарастырылған. Тарихи көзқарасты пайдаланып, әсіресе ХХ ғасырдағы бұл тақырыпты жариялау бағытында қоғамның сауа- тын ашу жолдары, оған тұлғалар жайындағы мұрағаттың құжаттар негізіне сүйеніп дәлелденеді. Ақпарат «Халықаралық журналистика» мамандығына оқуға түсушілерге пайдалы болуы мүмкін.