(untitled) (Журналистика сериясы, 2020)
Мақалада «Қазақстан» телеарнасында бүгінгі медицина қызме- ті турасында бірнеше проблема көтерілгені сөз болады. Қысқа сю- жеттер арқылы күрделі мәселелерді эфирге шығарудағы тележурна- листердің ізденіс нәтижелері ғылыми түрде сарапталады. Нақтылар болсақ, бала мен аналар ауруларының ел-жұртқа үлкен қауіп төнді- ріп тұрғанын телешығармашылар бейнебаян-фактілермен бере біл- ген. Сондай фактілерді тізбектей келе, проблеманы тудырып отырған жағдайды тапқан. Ол–Қазақ медицина Академиясындағы педиатрия факультетінің болмауында. Телеберілімдерді зерттей келе, автор журналистердің осы орайдағы шығармашылық шеберліктерін ғылы- ми бағамдап көрсетеді.