(untitled) (Журналистика сериясы, 2016)
В статье говорится о специфике управления медиаорганизацией, структурных особенностях СМИ, значении внутренних и внешних ресурсов масс-медиа, роли управленческих решений в создании ценности медиа-продукта. Мақалада медиаұйымдастыруды басқарудың ерекшеліктері, БАҚ-тың құрылымдық ерекшеліктері, масс-медиа ішкі және сыртқы ресурстарының мәні, медиа- өнім құндылықтарын жасаудағы басқару шешімдерінің рөлі қарастырылады.