(untitled) (Журналистика сериясы, 2016)
Мақалада эфирде кадрларды монтаждаудың әдіс-тәсілдерін қолданудың қыр-сыры, олардың хабар жасаудағы рөлі, ерекшеліктері қарастырылған. Сондай- ақ, «монтаж жасау » ісінің журналистика үшін аса маңыздылығын ұғындырып, жан-жақты нақты мысалдармен беру жолдары да көрсетілген. В статье рассматриваются способы и методы применения монтажа кадров, роль монтажа в соз-дании передач. Также на примерах показанa важность навыков и умений в области монтажа для современного журналиста.