(untitled) (Журналистика сериясы, 2016)
В статье представлен опыт Республики Казахстан по развитию социальной рекламы. Проанализирована роль социальной рекламы в повышении качества жизни граждан. В статье проанализировано отношение к использованию социальной рекламы в Казахстане. Показано, как социальная реклама помогает бороться с социальными проблемами и какая помощь оказывается со стороны государства для ее развития. Мақалада Қазақстандағы əлеуметтік жарнаманың даму тəжірибесі көрсетілген. Əлеуметтік жарнаманың азаматтардың тұрмыс сапасын арттырудағы маңызы талданды. Мақалада Қазақстандағы əлеуметтік жарнамаға деген ықылас айқындалды. Əлеуметтік жарнаманың əлеуметтік мəселелермен күресуге қалай көмектесетіні жəне оны дамытуда мемлекет тарапынан қандай жəрдем көрсетілетіні көрсетілген.