(untitled) (Журналистика сериясы, 2016)
Мақалада драматургияның басты жанрларының бірі болып саналатын комедия адам өмірінің тұрмыс-салтының, әдет-ғұрпының бір бөлігі ретінде қарастырылған. Комедиялық спектакльдердің бүгінгі заманның өзекті мәселелерін қозғаудағы маңызы сарапталған. В статье рассматривается один из основных жанров драматургии - комедия, которая считается отражением жизни человека, его обычаев, традиций, быта. Поэтому комедийный спектакль современной эпохи отражает быт, обычаи и традиции народа.