(untitled) (Журналистика сериясы, 2020)
Мақала қақтығыс жағдайларда жастар үшін бұқаралық ақпарат құралдарының зерттеу проблемаларына байланысты мәселелерді жан-жақты зерттеуге арналған. Байланыс құрылымын және Интер- нет желілерінде орын алған наразылық қозғалысы қозғаушы күштері талдау құралдары қарастырылады.