(untitled) (Журналистика сериясы, 2020)
Мақалада Қазақстандық азаматтардың ұлттық және адамгерші- ліктік құндылықтары мен бағдарларын бекіту үшін қолайлы ақпарат- тық кеңістікті құруда журналистика мен PR-дың байланысы туралы айтылады.