(untitled) (Журналистика сериясы, 2016)
Мақалада бренд ұғымының басты түсініктері талданған. Қазір- гі сапасы белгілі бір нормаға сәйкес келетін тауардың бренд болу- ға мүмкіншілігі бар. Ол үшін брендинг қағидаттарын дұрыс қолда- ну керек. Себебі, қазіргі бәсекелестік заманында нарықта өзін еркін сезінудің басты шарты – сапалы өнім өндіру. Және оған қосымша тұтынушы санасындағы бейнені де өндіру керек. Бұл қағидат еліміз Дүниежүзілік сауда ұйымына кірген ғаламдастыру заманында өте қа- жет шарттың біріне айналып отыр.