12 ДНЕЙ ПРОТИВ ДЕТСКОГО ТРУДА – КАЗАХСТАНСКИЙ ОПЫТ, АНАЛОГА КОТОРОГО НЕТ В МИРЕ! СОЦИАЛЬНЫЙ PR НА МЕЖДУНАРОДНОМ УРОВНЕ (Журналистика сериясы, 2016)
2006 жылдың 1-ші және 12-маусымынан бастап елімізде «12 күн балаларды тегін еңбекке жеңбеуге қарсымыз!» атты ұлттық ақпараттық кампания өткізіліп келеді. Мақалада әлеуметтік жұмыстарды өткізудің әдістемесі баяндалады және Қазақстандағы бірінші PR-жобаның жұмысысөз болады, яғни олардың азаматтық секторды, мемлекеттік және құқық қорғау құрылымдарын, масс-медиа, кәсіподақ және халықаралық ұйымдарды біріктіруі жөнінде. Бұл кампанияның Қазақстандағы тәжірибесіәлемдік қоғамдастық тарапынан ең үлгілі және жағымды бағыттағы жұмыс ретінде бағалануда.