Полиграфиялық заманауи технологиялардың қолданылуы және оларды өндіріске енгізу мәселелері (Журналистика сериясы, 2015)
Мақалада полиграфиялық өндірістерге жаңа техникалар мен тех нологияларды енгізу және ұйымдастыру жұмыстарының әдістәсіл дері, маңызы мен мақсаты, кезеңдері мен нысандары жайлы мәселе лер қарастырылды.
Keywords: полиграфия; инновациялық технологиялар; баспа ісі; өндіріс; маркетинг; бәсекелестік; біліктілік.