Баспалық консорциум жүйесін жаңғырту аясында дуальды кәсіби білім беруді дамыту (Журналистика сериясы, 2015)
Мақалада оқытудың дуалдық моделі – бизнестің, болашақ білік ті маманның және мемлекет мүддесінің біріктірілуіне алып келетіні жайлы өзекті мәселелер қарастырылды.
Keywords: дуальді оқыту; инновациялық технологиялар; ғы лыми интеграция; өндіріс; білім беружүйесі; бәсекелестік; біліктілік.