Қоғаммен байланыс қажеттілігі: бүгіні мен болашағы (Журналистика сериясы, 2016)
Мақалада Қазақстандағы қоғаммен байланыстың қажеттілігі, оның бүгіні мен болашағы сөз болады. Қазақстандағы қоғаммен бай ланысты бұрынғы КСРО мен бүгінгі ТМД елдері аясында еуропалық үлгілермен салыстыра отырып, қарастырылған.
Keywords: Түйін сөздер; қоғаммен байланыс; PR түрлері; менеджмент; Қа зақстандағы PR.