Қазіргі қазақ тілді интернет журналистика және жарнама мәселелері (Журналистика сериясы, 2016)
Мақалада бүгінгі таңдағы интернет саласында пайда болған жаңа ақпарат көздері туралы айтылады. Қазір интернет газеттер, журна-листердің интернеттегі блогы, түрлі ақпараттық-сараптамалық сайт-тармен жұмыс жасаудың жолдары талданады. Ақпарат таратудағы жаңа медиа технологияның озық үлгілері жайында сөз етіледі. Ин-тернет БАҚ-тың алғашқы нұсқалары мен жұмыс істеу тәсілдері, қазақ және орыс тілдеріндегі сайттарға талдау жасалады. Аудиториямен тығыз қарым-қатынас орнату ісі: оларды медиа ісіне тарту, қоғамдық мәселелерді талқылауға қатыстырудағы жаңа медианың әлеуметтік маңызына тоқталады
Keywords: интернет журналистика; жаңа медиа; электронды БАҚ; жарнама.