Ақиқат айлағы – афоризмдер (Ақын афоризмдері айналасындағы аңғарым) (Журналистика сериясы, 2016)
Мақалада қазақ афоризмдерінің жай-күйі ақын Қадыр Мырза әлінің афоризмдерімен салыстыра зерттеген. Ақын афоризмдерінің сыр, сипаты, идеялық және көркемдік кестелері синтаксистік сипат-тары жан-жақты қамтылып бағаланады.
Keywords: афоризм; ақын афоризмдері; көркемдік кестелері.